Volleyballen bij Scarabee

TER AAR – Het seizoen is bij Volleybalvereniging Scarabee weer begonnen. Elke dinsdagavond vanaf 17.30 uur volgen kinderen vanaf 6 jaar en later op de avond de senioren trainingen in De Vlinder aan de Aardamseweg.

woensdag_14
Vanaf vrijdag 18 september start voor de jeugd en de senioren de competitie. Voor de mini’s zijn er meerdere keren per seizoen op zaterdag minitoernooien.

Iedereen mag vrijblijvend en gratis drie keer meetrainen om te kijken of volleybal iets voor hem of haar is. Bij de jeugd zijn de kinderen ingedeeld op leeftijd, bij de senioren op niveau. Scarabee heeft mini’s (6 tot en met 11 jaar), drie jeugdteams (12+13 jaar, 14+15 jaar en 16+17 jaar – deels gemengd), drie heren- en drie damesteams (vanaf 18 jaar). Ook zijn er een dames- en een heren recreantenteam. Op www.volleybalscarabee.nlstaan alle trainingstijden vermeld. Maar even mailen van tevoren voor informatie, kan ook naar technischezaken@volleybalscarabee.nl.

Nieuwe site

Een leuk nieuwtje over Scarabee is dat de site van de vereniging in een nieuw jasje gestoken. Alle informatie over de gezellige Ter Aarse volleybalvereniging is hier te vinden, evenals een inschrijfformulier voor nieuwe leden, foto’s en het laatste nieuws. Ook zit Scarabee op Facebook (https://www.facebook.com/vvscarabee)

Trainer

Op dit moment zoekt Scarabee nog wel naarstig naar een trainer voor het heren 2 (derde klasse) en het heren 1 (tweede klasse) team. Informatie hierover is op te vragen via technischezaken@volleybalscarabee.nl of kom dinsdag om 21.30 uur even langs als de twee herenteams trainen.

Witte Weekblad, editie Nieuwkoop, 2 september 2015