Verslag wedstrijd dames recreanten

Wedstrijdverslag dames recreanten

Ja jullie lezen het goed, het dames recreanten team heeft een heuse wedstrijd achter de rug.
Begin maart werd er door een dames team uit Gouda gevraagd of er bij Scarabee een team beschikbaar was in het weekend van 15 t/m 17 april.
Deze dames gaan elk jaar een weekend (SAS voor boven de zestig) met elkaar weg en vinden het leuk om tegen de lokale volleyballers een wedstrijd te spelen.
Het verzoek werd door onze dames met groot enthousiasme ontvangen, dus zo gezegd zo gedaan………

Dinsdag 12 april was er nog een intensieve training om toch vooral goed beslagen ten ijs te komen.
Vrijdag 15 april was het dan zover. Een team van 10 strijdlustige dames getogen in de club kleuren betraden het strijd veld. Gelukkig konden we vertrouwen op de vaardigheden van Dames 1, die alvast het net opgezet hadden.
Op naar de warming up. Na twee rondjes lopen vond een teamgenoot, dat dit niet professioneel genoeg was en Dames 1 het anders deed. Na even afgekeken te hebben op het naastgelegen veld waren we dan toch goed bezig.
Vervolgens was er nog een klein probleempje namelijk geen scheidsrechter. Ook daar was snel een oplossing voor gevonden in de persoon van een vriendelijke toeschouwer en tevens echtgenoot van.

Met knopen in de maag en strak van de stress begonnen we dan aan de wedstrijd tegen 14 uiterst vriendelijke dames uit het Goudse. Wat was het gezellig en wat hadden we een plezier om onze eigen bloopers en die van de tegenpartij. Gelukkig ook nog één set gewonnen van de vijf, de avond kon niet meer stuk. Na afloop met elkaar op de foto en als dank kreeg ons hele team een pakje echte Goudse stroopwafels.
En zoals het een goed en gedreven Scarabee team betaamt : evalueren met bier en bitterballen.

Het was een leuke ervaring een keer met in plaats van tegen elkaar te spelen. We hebben gelachen en de teamspirit is en blijft bij ons hoog in het vaandel staan.
Ik wil alle dames recreanten bedanken voor het enthousiasme, de support en de gezelligheid. Ook degenen die er helaas niet bij konden zijn. En niet te vergeten de scheidsrechter die zich op grote hoogte kostelijk heeft vermaakt.